Nu är han vår på riktigt!

I onsdags var det dags för de sista domstolarna.  Så nu är det han vår på riktigt, även på pappret!
Vi blev hämtade vid 11 och då var det möte med domaren på hennes rum..vi fick frågor om varför vi valt att adoptera från Madagaskar, vad vi ger honom att äta, om han varit frisk och hur vi har planerat att göra när vi kommer hem. Hon skulle också undersöka honom och den undersökningen bestod i att ta upp skjortan och titta på hans rygg i en halv sekund.... hon tackade för sig och hälsade oss välkomna till domstolen samma eftermiddag.  Så på 10 minuter var vi klara, snabbt och smidigt! 
På eftermiddagen var det då dags för domstol nummer 3, den sista och avgörande! Vi blev hämtade av Hanitras man och sedan var det dags att inta salen.  Som tur var fanns det även nu plats att vara ute i korridoren så vi slapp sitta inne i den trånga och varma salen. 


Förra gången tog det ju två-tre timmar innan det blev vår tur, men nu hade vi tur, vi behövde bara vänta i en halvtimme. Vi fick gå fram och domaren frågade vilket hans namn ska bli. Sedan sa hon: "He has been given to you" och så var han vår ❤
Nu är det en månad kvar innan vi kan börja att göra pass och ansöka om visum i Tana och sedan bär det av hem! Men innan dess kommer mina föräldrar och bror om två och en halv veckan. Äntligen!

Berith
2018-10-06 @ 13:44:18

Åhh så roligt!
Stort grattis till er alla tre.

Marie
2018-10-07 @ 21:31:38

Grattis!!!




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

narlangtanblirforstor.blogg.se

En blogg om IVF-försök, adoptionsköer och om ofrivillig barnlöshet.

RSS 2.0