Han är ju så gooo

Ja, den lille killen är väldigt go. Hittills har det gått över förväntan, jag hade räknat med mycket mer gråt och frustration från hans sida. 
Vi lär känna varandra hela tiden men nu har nog hans riktiga jag kommit fram. Han är en väldigt go och glad liten kille. Han är lätt att busa med, ibland räcker det med ett litet leende för att få ett tillbaka. Han älskar att bli kittlad, att bli tippad bakåt och att busa i poolen. Tålamodet är dock inget vidare för så fort något blir lite jobbigt gnäller han. Det kan vara allt ifrån att bli nedsläppt på marken, till att det är kämpigt att komma upp i sängen. Ibland tittar vi bara på varandra jag och P och skakar på huvudet för att han bär sig så himla dumt åt. Men många skratt ger han oss! 
I början åt han som en häst, det verkade inte finnas något stopp (vi fick stoppa) men nu har vi märkt att han börjar bli nöjd. Antagligen åt han så mycket han kom åt i början men nu så har han märkt att han får mer mat lite senare så då lugnar han sig.  Det är helt min egna teori i och för sig...
Sover bra gör han också. Från 19-20 till 06-07 på morgonen..Hittills har han sovit hela nätterna, väldigt skönt! Han sover även en halvtimme-timme efter lunch, passar mig väldigt bra!

Hittills har de flesta dagarna sett rätt lika ut, det är bra med rutiner har vi hört 😉 Vi (Elmer) vaknar runt 06-07 och då är det morgonmys med lite välling som gäller. Sedan blir det lite lugn lek innan det är dags för frukost. Oftast äter vi i restaurangen men ibland har vi egen frukost på vår veranda. Sedan tar vi och sitter en stund i trädgården och sen blir det lite lek i poolen.  E älskar poolen, men blir väldigt mammig, det känns tryggast att klänga sig fast vid mamma 😍 Därefter blir det dusch innan det är dags för en liten middagslur.  Oftast tar vi sedan en tur till stan för att äta och handla. Än har vi inte rört oss på så stora ytor. 
MEN imorgon ska vi iväg på vår första lilla semester ihop. Vi ska då till Foulepointe, en badort några mil norrut. Där finns en fin strand som vi tänkt bara vid och på hotelley pool. Det blir nog trevligt! Bra med lite miljöombyte! 
Ha det fint där hemma! Hörs strax igen! 

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

narlangtanblirforstor.blogg.se

En blogg om IVF-försök, adoptionsköer och om ofrivillig barnlöshet.

RSS 2.0