Vår son....

Jo, han är allt en riktig liten charmknutte vår lille kille. Nu börjar han visa lite mer vem han är och det är kul. Oftast 😉
Han tar för för sig och visar vad han vill. De två första dagarna var gan väldigt försiktig och avvaktande. Han kikade runt mycket och sa inte särskilt mycket. Satte vi honom på mattan med någon leksak satt han kvar där, men gick vi för långt bort började han gnälla. 

Nu är det mer fart på honom. Han har sig upp och ner från vår säng (här tillbringar vi en del tid), går själv iväg i rummet och pillar och upptäcker. Men ibland är det allt jobbigt att bli nedsläppt på golvet eller överlämnad till pappa när mamma inte orkar bli klängd på längre. 
Han sover hela natten, från kl 19-20 till kl 06-07 i sin egna säng bredvid vår. När man kikar till honom på morgonen möts man av ett litet leende. Så härligt! 
Han är lätt att få att le, första leendet kom redan första dagen. Han kan också ha ett riktigt lurigt smile, med en massa bus i blicken. Han rynkar lite på näsan och kikar lite snett på oss. Men den grabben, han kommer att åka på spö (inte av oss såklart) om han fortsätter den där kaxiga attityden han kan ha ibland. Vi hoppas att han taggar ner lite när han börjar dagis och träffar andra barn, annars blir det trouble. 😂
Äta gillar han! Än har vi inte hittat något som han inte tycker om. Här hemma äter han välling, gröt och bananer och när vi äter på restaurang äter han det vi äter. Igår åt jag fisk och skaldjur med saffransris och det åt han som tusan av.. Det verkar inte som att det finns något stopp på honom, än har han inte visat en enda gång att han är mätt..men han får bara lite åt gången ändå.   

Idag blir det bara till att softa här på hotellet. Vi handlade igår så det blir frukost här på rummet strax, och även lite lunch här. När vi kom hit köpte vi en vattenkokare, den har använts flitigt! 

Tack för alla era fina kommentarer, blir så himla glad av dem. Och så många besöksre det är nu, så kul! ❤
Anonym
2018-09-08 @ 17:33:45

Härligt att höra att det går så bra. Skönt att han känner sig trygg...fast hade inte trott något annat med er som föräldrar. 😍

Alexandra
2018-09-08 @ 19:59:48

Jättekul att läsa bloggen! Skapar också många minnen 😍!
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

narlangtanblirforstor.blogg.se

En blogg om IVF-försök, adoptionsköer och om ofrivillig barnlöshet.

RSS 2.0