Ketchupeffekten

Ni vet den där känslan när man ska ha ut ketchup från en glasflaska, man skakar och slår i botten och det kommer inget alls? Man blir frustrerad och det händer inget. SEDAN!  Då kommer allt på en gång!
Ungefär så känns det för oss nu. Länge, länge har vi väntat på att komma någonstans i adoptionsprocessen och nu händer allt på en gång. Fullt ös!
 
Insamlandet av intyg och dokument är i full gång, Efter att ha betalt fakturan och skrivit under avtalet fick vi instruktionerna för vad som ska skickas till Madagskar och det är ju en hel del! Det var så många insuktioner att organisatören i mig var tvungen att göra en egen checklista. Det slutade med en lista på TVÅ SIDOR! Det är allt från utdrag ur belastningsregistret, intyg om inkomst till nytt läkarintyg. När allt är insamlat ska detta skickas till vår handläggare på AC som sedan okejar om vi kan skicka allt till en översättare. Just nu väntar vi på att en del intyg ska komma och att vi ska få svar från översättare. Det där med översättare verkar för övrigt vara ett bra yrke om man har mage att ta bra betalt. Fick en offert från en att det skulle kosta uppemot 20 000 med alla papper. Puh!
Men.. Letandet fortsätter, vi försöker att pressa priserna lite...

 
Vi har också blivit medlemmar i en hemlig facebookgrupp för blivande Madagaskarfamiljer. Där kan man med ett leende på läpparna titta på bilder av de fina barnen som redan fått svenska föräldrar men också få svar på en massa frågor man har. Det finns mängder av tips på boende och utflyktsmål, det ena finare än det andra. Vi är såååå sugna på att åka! 
 
 
Anonym
2016-05-07 @ 16:02:47

Jag skulle gärna vilja prata med dig, kan inte du maila mig :)

Svar: Hej! Jag har försökt att mejla dig men får bara tillbaks det, olevererbart...
Om du vill kan du mejla mig istället, karolinahansson@hotmail.com
None None
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

narlangtanblirforstor.blogg.se

En blogg om IVF-försök, adoptionsköer och om ofrivillig barnlöshet.

RSS 2.0