Snart så...

Idag om en vecka vid denna tiden sitter vi på planet till Antananarivo. Vilken känsla! Kl 18.05 på fredagskvällen lyfter vi och 14.45 dagen efter landar vi på Madagasisk mark. 

Jag tror att vi har rätt bra koll på läget nu, det mesta är inköpt och väntar på att packas ner. Vi räknar med att åka med tre stycken rätt stora väskor, plus handbagage.  Egentligen får vi ha 2st var men det räcker nog så här. Men en hel del grejer blir det att stoppa ner. Kläder till två vuxna och ett barn, hygienartiklar, mediciner, leksaker, böcker att läsa, elektronik (systemkamera, GoPro, Ipad, högtalare)  och en himla massa annat. Vi blir ju ändå borta i tre månader cirka. 
"Hur känns det nu då?" är en fråga vi ofta får nu... och den är faktiskt lite svår att svara på..Det har varit så himla mycket de sista veckorna (boka boende, inrikesflyg, handling, försäkringskassan, vaccination mm) att jag tror att vi inte riktigt kunnat känna efter hur det känns. Vi har liksom haft så fullt upp i vår adoptionsbubbla ned allt som ska fixas. Och så jobb på det! 

Vi är dock väldigt tacksamma över all hjälp vi fått av par som varit/är på Madagaskar tidigare, Facebook-gruppen är fantastisk! I somras var vi och hälsade på en familj som fick varann på Madagaskar för två år sedan. Det var himla fint att få träffa dem och deras fina son. Utöver det är det flera jag skrivit med på Messenger, fått tips om boende och om annat att tänka på. Jag har också kontakt med en svensk familj som är på Madagaskar nu, och deras blogg hjälper oss en hel del att förbereda oss..Tyvärr missar vi nig varann, annars hade det varit kul att ses där nere! Vi kommer däremot att träffa ett norskt par som vi har haft kontakt med ett tag. De fick barnbesked strax efter oss och har redan varit nere i en månad med deras son som är lite yngre än E. Vi ser fram emot att träffa dem! 
Idag kommer det hem lite vänner på kalas, mest för att passa på att ses innan vi åker. Det uppskattas! 

Finns betydligt mer att skriva, och det kommer. Imorgon kanske 😉 
Stora kramar till er! 
Sofie
2018-08-27 @ 08:04:34

Det är så roligt att läsa om er spännande planering, det måste kännas overkligt att det bara är några dagar kvar!
Stort grattis till er och lycka till på resan och vid första mötet!
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

narlangtanblirforstor.blogg.se

En blogg om IVF-försök, adoptionsköer och om ofrivillig barnlöshet.

RSS 2.0