Resebesked och babyshower

Idag fick vi äntligen ett datum på när vi preliminärt ska vara i domstolen. I förra veckan fick vi frågan om vi föredrog början av september eller början av augusti och vi blkev lite skraja när vi hörde första augusti för det är ju jättesnart!! Så snart skulle vi inte ha hunnit fixa klart vaccineringen och hade dessutom behövt ställa in en Polenresa (vilket inte hade gjort så mycket eftersom vi mycket hellre åker till Mada såklart). 
Vi skrev att vi föredrar början av september och idag fick vi besked att vi behöver åka första eller andra september. Det känns så himla skönt att äntligen få veta när vi kommer att få träffa våran lille guldklimp. 
Igår var planen att gå ut och äta med två av våra kompispar, varav det ena paret skulle hämta oss. På väg i bilen kom hon på att hon glömt väskan hos oss så vi fick vända tillbaka. Väl hemma möttes vi av ett smyckat hus och fram steg ca 10 av våra vänner som överraskade med babyshower! Oj va lurade vi blev! 
Temat för kvällens fest var barnkalas med Madagaskartema, mycket lyckat. Det blev grillad korv, lekar, fiskdamm och till och med presenter. Vi blev sååå glada! 


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

narlangtanblirforstor.blogg.se

En blogg om IVF-försök, adoptionsköer och om ofrivillig barnlöshet.

RSS 2.0