Uppdatering

Tänkte ju änna att jag skulle skrivit där igår men tiden gick så snabbt och vi hade fullt upp så det blev inte av. Precis efter jag skrivit igår gick vi och åt och sedan blev vi hämtade av Hanitra, dags för domstol nr 1! 
Vi hade blivit tillsagda att vara finklädda och det var vi, jag en klänning, pappsen kostym och lilleman mörkblå chinos och en ljusblå skjorta (såklart för stort, som allt vi köpt typ, 86) och Hanitra tyckte att vi var väldigt fina. 
Hon frågade om vi hade med oss gåvorna till sekreteraren och domaren och då passade vi på att också överräcka en liten gåva till Hanitra. Hon fick ett halsband och en påse godisälgar från IKEA. Även chsffisen fick en påse älgar... 
När vi kom fram var det fullt med folk framför huset, alla finklädda. Hanitra undrade om vi föredrog att stanna i bilen eller gå in i salen direkt, men det fungerade bra i bilen så vi stannade där. Efter ett tag kom hon för att hämta presenterna till domaren och sekreteraren och så var hon borta ett tag... I kanske 40 min satt vi i bilen innan hon hämtade oss för att gå in i salen. I domstolen var det fullt med folk, det fanns inte plats för alla utan många stod utanför och tittade in. Två franska par som också adopterar var också där för domstol nr 2 och 3. 
Efter kanske 2 timmar var det vår tur, äntligen! Vi fick då tillsammans med Hanitra gå fram till domaren och vilka fler det nu var som satt där på rad på en slags scen. Vi fick svara på några frågor och efter 5 min så var vi klara.  Nu inleds alltså vår samlevnadsmånad. Vi ska under tiden fundera på om vi vill behålla honom 😁 Om vi inte vill det ska vi höra av oss till domstolen. Haha! Klart vi ska ha den guldklimpen! 
Så den 3 oktober ska vi tillbaks för domstol nr 2 och redan på eftermiddagen ska vi till domarens kontor för att göra klart det sista. Sedan är han vår på riktigt ❤
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

narlangtanblirforstor.blogg.se

En blogg om IVF-försök, adoptionsköer och om ofrivillig barnlöshet.

RSS 2.0