Paradiset....

de sista dagarna har vi verkligen varit i paradiset. Ile Sainte Marie är verkligen helt underbart! 
Vi hade först tre nätter på La Crique, ett underbart ställe inden nordvästra delen an ön. Men vi avbokade tre två sista inplanerade där för att ta in på Princesse Bora som vi fått tips om tidigare. Här trivs vi verkligen bra, otroligt välkomnande, fin pool,riktigt bra mat och ett fint spa. stranden är fin med palmer och kritvit strand men det var bättre att bada på La Crique. 
Vi hade bokat två nätter på Princesse Bora och flyttade sedan till ett ställe på Ile aux Nattes som såg jättefint ut. Det var rätt dyrt men vi valde ändå att boka tre nätter där. Vi fick en stor bungalow för oss alla sex, precis vid en jättefin strand. Men bungalown var väldigt mörk, väldigt fuktig och luktade mögel och gammal källare. Brorsan som skulle bo på övervåningen möttes av ett lakan med fullt med vita små prickar, antagligen mögel. att det finns mygg och andra insekter i rummen får man nästan räkna med här på Madagaskar, men där var det värre än värst. blä! Definitivt inte värt de pengarna efter att vi haft så himla bra på Princesse Bora. 
Så vi avbokade de två sista nätterna (fick betala en av nätterna vi inte utnyttjade) och är nu tillbaks på Princesse Bora. Underbart! 
Innan vi åkte hit idag var vi ute på en utflykt till en sandö, en bit utanför Ile Sainte Marie. Ett sånt ställe, tala om paradiset! Turkost vatten, säkert 25-26 grader, kritvit sand och vi var nästan ensamma. Något att drömma sig bort till i vinter minsann ! 
 
 
 
 
.... 
Uppdatering 11/11
Hann aldrig uppdatera klart, men nu så.. 
Nu är vi i huvudstaden Antananarivo igen, sedan två dagar tillbaks. Vivinkade hejdå till de andra i torsdags morse och i fredags åkte vi själva. Flygresan insåg gick väl rätt bra för Elmer men det där med att sitta fastspänd var ju inte riktigt hans grej. Så fort han blev fast började han gråta. Des insta 20 minutrarna var det dessutom turbulens och det kändes som en evighet med en otröstlig liten kille på en trångt plan. Puh! Hur ska då hemresan gå....
Jo, vi är som sagt i huvudstaden och imorgon ska vi till,polisen för att påbörja arbetet med Elmers pass. 
Hemresan är bokad till den 22 november så det närmar sig med stormsteg! 😍



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

narlangtanblirforstor.blogg.se

En blogg om IVF-försök, adoptionsköer och om ofrivillig barnlöshet.

RSS 2.0