Lite bättre

Vi går mot friskare tider. Lillen är feberfri och pappsen har inte spytt mer.  Vi skulle ju träffat den norska familjen i förrgår men fick ställa in efter en natt med spyor (pappa) och Elmers feber.. Själv har jag nu insett att jag både har ögoninflammation och bihåleinflammation.. Så idag får det bli en tur till apoteket. 

Igår fick vi däremot finfint besök här. Den norska familjen kom hit på lite poolbus och lunch..Deras lille son är 1 och ett halvt år så det var kul att Elmer fick träffa ett annat barn.. först var han lite avvaktande men i slutet sökte han själv kontakt och gick fram till honom.  De var så söta ihop! Ikväll ska vi ses och åka till en restaurang i urkanten av staden. Det ser vi fram emot!
Idag får det bli rätt lugnt på dagen, känner mig inte kry. En sväng till apoteket och en lunch ute får räcka innan kvällens middag. 
Igår på morgonen tog vi en tuktuk till Air Madagaskar för att boka om vårt flyg från Ile St Marie. Vi bokade flyg därifrån och tillbaks hit till Toamasina men nu har vi bokat så att vi åker därifrån och till Tana istället..Så den 9/11 åker vi till Tana för att börja med fixandet av Elmers pass. Cirka två veckor borde det ta innan vi kan åka hem! 

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

narlangtanblirforstor.blogg.se

En blogg om IVF-försök, adoptionsköer och om ofrivillig barnlöshet.

RSS 2.0