Nya äventyr!

Sedan sist har vi haft det väldigt bra här i Toamasina! 
Tre dagar i rad umgicks vi med det norska paret och deras söta lilla lille på ett och ett halvt år. Till att början var E lite reserverad men efter en stund mjuknade han upp och busade med honom.  De lekte väldigt fint ihop och var så söta! Det var väldigt kul att se honom så glad! 
Vi har redan bestämt att vi ska ses när vi kommer hem. Dessa pojkar lär bli bra kompisar! ❤ 
Efter att de åkte i lördags har vi mest softar och haft några sköna dagar här "hemma". Igår tog vi en tuk-tuk till ett väldigt trevligt ställe i andra delen av stan. Dit kommer vi att komma tillbaks, var så säker! 
Idag bjöd vi hit en guide, Val, på middag hos oss..vi fick tips om honom från ett par som var här för ett par år sedan och sedan dess har jag chattat lite med honom om vad vi skulle kunna göra här.  I morgon skulle vi egentligen åkt med honom till en djurpark strax utanför stan men nu när vi träffade Val berättade han att han är bortrest på jobb nästa vecka och tre veckor framöver.  Så därför valde vi att boka honom för en större utflykt.  Istället kommer vi att åka till Andasibe (en stor nationalpark 4 timmar härifrån) torsdag till lördag. Där kommer vi att bo på ett hotell ute i djungeln och få gå på guidad tur för att få se lemurer bland annat. Detta ser vi verkligen fram emot! 

Nästa vecka är det dags för oss att vara i domstolen för att få klart att Elmer blir vår på riktigt. Det är väl inget vi är direkt nervösa för men det är kul att ha lite annat att göra på dagarna! Vi kommer även att åka tillbaka till barnhemmet för att skänka lite saker de behöver. Via instagram har vi gjort en insamling och har redan fått ihop nästan 7000 och då har vi sagt att man kan swisha månaden ut, så ännu mer kan vi få ihop! Många blöjor och mjölkersättning kommer de att kunna få! 
Självklart ska inte E med tillbaks till barnhemmet, det blir nog inte så bra. Så en av oss kommer att åka med Hanitra dit och den andra stannar här med Elmer.. Hör av er om ni vill vara med och bidra! 





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

narlangtanblirforstor.blogg.se

En blogg om IVF-försök, adoptionsköer och om ofrivillig barnlöshet.

RSS 2.0