Vi har det bra!

Hej! 

Här på Madagaskar har vi det bra! Oförskämt bra! 
Vi trivs på vårt boende och det fungerar bra med lille Elmer ❤

I måndags fick vi byta rum, vårt första rum var allt bra men det var ju bara ett sovrum, en dusch och en toalett.  Istället har vi nu ett stort sovrum med dubbelsäng och en liten soffgrupp (gjort av oljefat), ett rum med våningsäng (plus en liten lekhörna) ett stort badrum med två handfat och ett litet mellanrum som vi använder lite som ett kök. Väldigt luftigt och skönt och gott om lekytor för lilleman.
Precis utanför rummet är en liten veranda med en soffa och en fåtölj, där brukar vi äta frukost om vi inte äter den i restaurangen. Bredvid vår altan finns ett litet soldäck med två solbäddar och nedanför ligger poolen. Det finns en liten trädgård gräsmattan är full av kaninbajs för här bor det ett gäng vita kaniner med deras små ungar. Det finns också en liten bar med restaurang och maten är fantastiskt god! Trerätters för ungefär 70 kr per person är ju ett fynd! Personalen här är jättetrevliga, så himla vänliga! Ägainnan är från Kamerun och har haft stället i ett halvår så allt är fortfarande lite under renovering. Utöver hon är det tre-fyra tjejer som jobbar i restaurangen och som städerskor och en vaktmästare, en allt-i-allo och en kock. Hittills har vi varit rätt ensamma här, bortsett från två franska gubbar som vi inte riktigt fattat vad de gör här.  
Ingen, förutom ägaren pratar engelska, och vi pratar inte franska så det kan bli lite lustigt ibland. Två gånger har jag försökt att beställa ett glas vin men det har inte riktigt gått så bra. Första gången fick jag vatten... igår när vi åt fisk frågade servitrisen till och med om vi ville ha vin till, JA! "Blanc" sa jag ett par gånger, även "white" just un case, och ändå kommer det rött vin in... suck! Men det var gott det med... 

Lovar att ta lite kort på stället. Och nästa gång ska jag skriva lite mer om hur det fungerar med lillfisen ❤

Tack alla som läser och kommenterar! 😚
Sofie
2018-09-12 @ 18:11:15

Det låter verkligen som att ni har det bra. Hoppas ni har hunnit vänja er lite vid det nya familjelivet. Hur upplever ni omgivningarna? Är ni mest kvar på hotellet hittills eller kan ni röra er i samhället?
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

narlangtanblirforstor.blogg.se

En blogg om IVF-försök, adoptionsköer och om ofrivillig barnlöshet.

RSS 2.0