En bit på väg!

Det är så skönt att gå in på Mina sidor på Adoptionscentrums hemsida och se att vi nu har TVÅ bockar är markerade i den långa adoptionsprocessen. Trots att det stundtals känns som en helt otroligt lång resa så visar ju detta faktiskt att vi är en bit på vägen! Förhoppningsvis får vi ytterligare två punkter avbockade om inte allt för lång tid!
 
 
 
I fredags fick AC vår mapp och när jag pratade med dem sist sa de att de normalt sett brukar höra av sig inom en vecka. Och då kommer de att ha förslag på länder! Såååå spännande! 
Våra egna tankar kring länder går ju verkligen fram och tillbaks, ena stunden känner vi att vi ska följa våra hjärtan och ev vänta lite längre för att få ett barn från Sydafrika medan vi nästa stund inte alls känner för att vänta och tänker då Sydkorea. Eller så pratar vi jättemycket om Lesotho. Eller Filippinerna. Eller något annat land.. Ja, ni förstår.. 
Den dagen vi har ett land att förhålla oss till tror jag att vi kommer att slappna av lite och vi kan ju faktiskt se framför oss ungefär hur barnet kommer att se ut. Vi kommer att kunna lära oss en massaom landet och se fram emot en  helt fantastisk resa dit. Ja, vi längtar allt en massa tills den dagen då vi vet vilket land det blir! 
 
 
Tvaskablitre
2016-01-13 @ 21:20:50

Vad kul att du skriver igen och grattis till detta stora steg, så spännande! Låter som ni valt Sydafrika någonstans långt därinne. ;) läste ett citat för många år sen som sa "du vet vad du ska göra, det är bara svårt att göra det. Velandet är bara rädsla. Lycka till med ert val!

Svar: Tack för det! <3 Jo, det är nog absolut sant, att velandet bara är rädsla. Vår rädsla är väl att det ska ta för lång tid med SA, men definitivt att Sydafrika känns som vårt land :)
None None

Anna
2016-01-14 @ 21:37:15
URL: http://attblifamilj.blogspot.se

Vad spännande! Jag tycker också det låter på dig som att Sydafrika är ert land just nu. Vi gick på magkänslan och fick även möjlighet att skicka till landet i våra hjärtan! Lycka till!

Svar: Eller hur? Det ska bli väldigt spännande att se om det blir Sydafrika eller om vår guldklimp finns någon annanstans. Tack!
None None
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

narlangtanblirforstor.blogg.se

En blogg om IVF-försök, adoptionsköer och om ofrivillig barnlöshet.

RSS 2.0