Check check check!

Äntligen börjar de flesta av mina punkter på checklistan bli avbockade! Den där två sidor långa listan dessutom...
Idag fick vi utdragen från belastningsregistret och nu väntar vi bara på våra arbetsintyg, inkomsintyg samt på mannens läkarintyg. I måndags var vi hos vårdcentralen och tog nya provet och resultatet fick jag i fredags men makens uteblev av någon anledning. Håller verkligen tummarna för att det inte blivit något strul med dem... 
Under tiden ska vi också ta kort på oss i vårt hus. Finklätt ska det vara och skorna ska vara på minsann! Helt ska vi se ut att göra något, vi får väl se vad vi kan hitta på utan att det blir för uppstyrt.
 
Sedan ska vi skicka alla dokument till AC som kollar så att allt är som det ska och därefter ska allt till översättaren. Har haft kontakt med två översättare och det visade sig att priserna skiljde sig betydligt. Självklart valde vi den billigaste och håller tummarna för att han är duktigt trots det låga priset  :) 
Han behöver en eller två veckor på sig att översätta våra handlingar och när det är gjort ska de äntligen skickas till Madagaskar och vi är officiellt i kö! Förhoppningsvis blir detta någon gång i början av juni med lite flyt. 
 
I övrigt så börjar det bli mer påtagligt att vi faktiskt ska bli föräldrar. Vi har redan nu köpt en jättefin gammal växasäng som nu står i det blivande barnrummet. Helt plötligt känns det lite mer på riktigt och jag blir glad i hela mig när nag går förbi och ser den fina sängen. En underbar känsla som jag längtat länge efter! 
Så mycket mer är lite svårt att köpa nu eftersom vi inte vet åldern på barnet. Barn mellan 1 och 3 år har ju lite olika behov av saker om man säger så. Dock kan jag inte riktigt låta bli att spana efter barnvagn redan nu, det är ju ändå lite spännande att "få" titta och att det inte bara är drömmar som det varit tidigare. 
 
Ha det fint mina goa läsare! Och skriv gärna en liten kommentar, är ju lite nyfiken på vilka ni är! 

narlangtanblirforstor.blogg.se

En blogg om IVF-försök, adoptionsköer och om ofrivillig barnlöshet.

RSS 2.0