Insamlingen till barnhemmet

Oj vilket mottagande insamlingen till barnhemmet fick! Vänner, familj, arbetskamrater och till och med Instagram + bloggföljare har hjälpt oss. Över 12000kr fick vi ihop, helt otroligt! 
Igår var vi på apoteket för att införskaffa lite smått och gott som kunde behövas och idag hjälpte Hanitra oss med de stora inköpen. Tidigare idag var vi på Score för att köpa lite blandat, detta blev det: 


 Först åkte vi till en butik (typ grossist) där vi köpte över disk. Där kom vi ifrån med 200 kg ris, 50 kg socker, olja och mjölersättning. 




Vi åkte sedan till Score för att köpa  en studsmatta vi sett. 
Hanitra berättade att barn hemmet gärna ville ha bidrag till en utflykt med barnhemmet så en del pengar gick dit också.  

Eftersom vi hade fått ihop så himla mycket pengar tyckte Hanitra att det var bättre att vi sparade en del av dem för att skicka ner till jul så att hon kan köpa mer då. Låter vettigt! 

Vi åkte sedan till barnhemmet för att överlämna allt vi köpt. Vi passade även på att skänka ett gosedjur mamma köpt på ikea, plus lite av mina gamla barnkläder. 
Vi möttes av en av barnskötarna som glatt vinkade till oss. De andra hjälpte till att bära in allt medan jag och Elmer väntade på utsidan. Han verkade känna igen sig för han ville gå in men vi gick lite åt sidan och sjöng lite som en undanmanöver. När de sedan lämnat allt och gick till bilen följde madame Jeanette med, föreståndaren som Elmer var väldigt fäst vid. Självklart såg Elmer henne och sken upp i ett jätteleende och vinkade till henne. Ett tag tänkte vi att han skulle bli ledsen över att pka ifrån henne men det gick bra. Det var så fint att se han bli så glad av att se henne.  Fint men sorgligt på något sätt. 
Vi är så himla glada över att ha honom.  Han är helt underbar verkligen! 
Imorgon är det dags för domstol nr 2 och 3. Då ska de kolla så att anknytningen gått bra och att vi vill behålla honom.  Sedan är han liksom vår på riktigt ❤

Igen, tusen tack alla ni som bidragit med pengar till barnhemmet.  Ni är fantastiska! ❤



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

narlangtanblirforstor.blogg.se

En blogg om IVF-försök, adoptionsköer och om ofrivillig barnlöshet.

RSS 2.0